100 stvari koje žena treba znati o muškarcima

Blog je sastavljen od pet (5) dijelova sa različitim temama o muškarcima. Nakon ovoga slijede još dva bloga, vrlo slična ovome kojeg sada čitate! Ostanite uz blogger.ba! Pozdrav!!!

10.10.2008.

DRUGI DIO

Njegovo srce

Samo da se zna, muškarci moraju odgovarati za puno toga. Ne samo zbog ratovanja, manekenki u toplesu i Arnolda Schwarzenegera, nego i zbog svih onih jadnih opravdanja, njihove sebičnosti, strateškog toplo- hladnog stava- i svih onih malih podlih stvari zbog kojih je vaša veza sve samo ne mali slasni “souffle“.

Bilo kako bilo, šalu na stranu, jedna stvar je jasna- SVI muškarci žele vezu (ili bar tako kažu kad ih nakon posebno lošeg dana uhvatite same nakon nekoliko ispijenih boca pive). Oni samo ne žele raditi na njima, pozicati ih, razgovarati, pa ni razmišljati o njima. U stvarnosti muškarci ne izbjegavaju SVE žene- žele izbjeći sve osim jedne. One Prave.

Nastavite čitati ako želite razumjeti što će vas učiniti ženom kojom se on želi oženiti i ako želite zaviriti u njegove istinske želje.

MUŠKARCI GLEDAJU

Kako pravilno pročitati one tihe signale koje dečki šalju?

36. Kada vam frajer kaže da će vas nazvati, teško je reći misli li tako (za više podataka pogldaj 59), ali zato način na koji govori može vam dati nekoliko informacija:

* Gleda u vas: prepali ste se, to je. A onda vam se pogledi sretnu.

* Ignorira vas: nijedan se frajer ne trudi izbjeći žensku pažnju, osim ako je već uživao u vašoji odlučio je da je to iskustvo koje ne želi ponoviti. To je patetičan način da vam pokaže koliko je on cool frajer da se ne bi otkrilo koliko je ustvari očajan.

* Stoji vam toliko blizu da možete osjetiti što je tog dana doručkovao: pokušava vam pokazati koliko ga privlačite, ali ne na način koji otkriva da bi vam kasnije mogao govoriti što biste trebali obući ili s kim se možete družiti.

* Lagano vas gura grudima: to je instinktivan pokret kojim svi mužijaci pokušavaju privući partnera- ukratko, li vas.

* Njeguje se, stalno sređuje kosu, popravlja odjeću, čupka bradu i kao da govori: “Pogledaj me! Pogledaj me!“.

* Češe se po ruci ili grudima; misli: “Ja sam Tarzan a ti Jane!“.

* Dodiruje vašu ruku: osjeća bliskost- budite spremni za poljubac.

* Sjedi sa široko raširenim nogama: on jw alfa- mužjak. Otvoreno pokazuje šta ima i time govori: “Dođi i uzmi me!“

37. Dali ste mu vrlo jasan “Da- signal“, a on još uvijek nije učinio ništa (prokletstvo!). razlog je jednostavan, on nema pojma! Način na koji prolazite prstima kroz kosu može značiti da vas poljubi kao što vas nitko do sada nije poljubio ili može značiti da vas svrbi glava. Tko zna? On svakako ne (vidi tačku 7). Dakle ne morate biti suviše fini da biste dobili što trebate, ako ga želite- uzmite ga. On se neće braniti.

38. Izgleda da njihove “ruke u gaćicama“ nisu samo sirov način na koji će vam reći: “Provjeri što imam, ja sam čovjek za tebe!“. Povremeno premještanje testisa je ponekad nužno da bi se “stvari“ stavile na mjesto, jer se oi „dječarci“ nestašno pomiču uokolo tokom dana.

OPREMITE SE

Djevojke, tamo vani je džungla! On može biti visok, slađi od Brad Pitta, može imati super posao, dosta gotovine i praktično mirisati na sex, ali to JOŠ uvijek ne znači da nije prevarantski bezveznjak koji ima fobiju za vezivanje nekog. Prema psiholozima postoji nekoliko  navika koje će vam otkriti njegove unutarnje blokade.

39. MIRIŠE NA...

* Limun: voli izlaziti s ostalim dečkima.

* Začin: voli avanture i vrlo lako se može desiti da bez upozorenja nestane iz vašeg života.

* Cvijetni: želi ovladati vama

* Mošus: senzualac. Računajte na dosta predigre.

* Bez mirisa: Macho man. Pojavljuje se u dav oblika 1) uglavnom seksist i 2) sasvim prosječan. Već ćete namirisati razliku.

40. STAVLJA VAS U POZU...

* Misionarska: tradicionalnost.

* Pseća: voli pokorne žene.

* Vi gore: voli žene koje preuzimaju vodstva.

* Sjedite mu u krilu: ostaje aktivan iako vi preuzimate kontrolu (njega uzimamo!)

41. OBLAČI SE...

* Od dolje prema gore: gaćice, čarape, hlače, cipele, košulja, kravata: ima dobre temelje- uvijek plaća stanarinu i održava obećanja.

* Od gore prema dolje: košulja, kravata, gaćice, hlače, čarape, cipele: mrzi detalje. Prečesto gubi ključev i zboravlja vas nazvati. Ali, potrošit će i cijelu stanarinu da bi vama poklonio seksi rublje.

* Promjenljiv: vrlo moguće da je ne pouzdan.

42.  ZA UŽINU OBIČNO UZIMA...

* Slane grickalice: društveni leptir. Uživajte dok traje, ali bit će vam potrebno strpljenje da ga uhvatite (vidi točke 28- 35)

* Slatkiši: dijete u srcu. Zvuči zabavno... dok još jednom ne morate platiti sve račune, jer je on svoju plaću potrošio na igračke za dečke.

* Sendviči: promišljen i odlučan. Teško će raditi da bi vas zadovoljio.

* Čokolada: budući da čokolada sadrzi kemikalije koje vam podižu raspoloženje, njegova čežnja za slatkim može biti i signal da mu je potrebanstalni užitak, što se sigurno n slaže sa potrebom za stalnom vezom.

43. ZVIJER KOJU ŠETA...

* Njemački ovčar: njuškalo.

* Labrador: prijateljski raspoložen i zabavan, ali treba mnogo vježbe.

* Koker: uzrujavajuće pametan, ali dobar u poštivanju tuđeg prostora.

* Rozvajler: zaštitnički i ljubomoran tip- potencijalni zlostavljač

* Perzijska mačka: teško ga je zadovoljiti i pomalo je lijen.

* Kratkodlaka mačka: samopouzdan.

* Ptica/ riba/ nekakav reptil: povući će se čim vidi da se počinjet zbližavati.

* Glodavac: pritajeni voajer

* Menažerija: ležeran, dobro odgojen i društven, ali isto tako suviše zahtijevan.

44. Čitanje sportske stranice može povećati njegovu izdržljivost. Novija istraživanja pokazuju da se razina testosterona dva puta poveća kod pravih sportskih fanova nakon pobjede njihove ekipe i odmah je spreman za starstveno vođenje ljubavi. Naravno, ako njegova ekipa izgubi uvijek ga možete utješiti seksom kojeg je „vrijedno ponoviti“.

45. Provjerite mu nokte. Ako su kremasti ili prozirni vjerojatno se često znoji jer prekomjerna vlažnostmijenja nokte- što takođermože otkrivati vrlo nervoznu osobnost.

ŠTO GA RAZDRAŽUJE?

Ako uradite ovako nešto ponašat će se kao pacov kojeg ste stjerali u kut- prvom prilikom će pobjeći munjevitom brzinom.

46. Govorite ružno- o svom bivšem. Kad ste zaljubljeni svim srcem želite otvoriti novu knjigu svog života. Zapamtite: muškarci su često seksualno nesigurni (preskočite na točku 108) i vaša priča o tome što ste radili s bivšim može ga pokolebati. Popis onoga što muškarac želi znati je vrlo kratak: Imate li neku spolnu bolest? Jeste li osuđivani za neki nasilni kriminalni zločin? Jeste li udani? Sve osim toda, on jednostavno ne želi znati!

47. Previše pričate. On ne želida sve odmah pričate prijateljicama, jer uopće nije važno kako je izgledao neodoljivo kad je njegova ekipa osvojila prvenstvo (s druge strane, za cjelovito emitiranje je dobrodošla priča o njegovim seksualnim sposobnostima).

48. Gurate njegovu glavu dolje tijekom seksa. Stići će i tamo kad on to bude želio! A stići će svakako! Novija istraživanja pokazuju da je „ronjenje“ među nogama jedna od najdražih stvari muških aktivnosti (odmah nakon kockanja).

49. Priuštite mu beskrajni telefonski poziv. Postoji samo jedna vrsta dugog telefonskog razgovora koja ga zanima- zove se telefonski seks.

50. Govorite o budućnosti. Zajedno ste- zar to nije dovoljno? Zar morate stalno o tome govoriti (ako vam ta „B“ riječ samo izleti, ne brinite- vratite se na točku 28).

51. Stalno ga pitate voli li vas. Ako vam je to već jednom rekao, ustrajte u tome sve dok ne ode (vidi 65).

ZAŠTO MUŠKARCI OSTAJU?

Što će ga natjerati da konačno klekne pred vama:

52. Vi ste djevojka iz susjedstva. Muškarci obično dijele žene na dvije kategorije- one s kojima će spavati i one koje će oženiti. Svakako da želi ludo i divlje, ali nikako za cijeli život! Prema istraživanjima kad frajer „baci mrežu“ on tražio nekoga ko će sličiti Pameli Anderson, ali kad traži suprugu- bit će to djevojka koja je lijepa na njegov način.

53. Treba ga samo uhvatiti u pravom „Tom“ trenutku! Postoje Tom (kao Cruise) i Tom (kao Hanks). Prvi će zauvijek ostati dječak, dok je drugi, iako dječačkog izgleda, definitivno muškarac- muškarac koji se odlučio oženiti, imati djecu i smiriti se (vidi točku 17 ako postoji dvojba kojem tipu pripada vaš dečko).

54. On je u nedoumici. Većina muškaraca sanja o seksu s bezbrojem žena, ali ako ga stalno iznenađujete novim stvarima neće se imati vremena dosadjivati. Na svijetu postoji toliko neisprobanih poza, mirisa, grudnjaka, ruževa za usne, osveživača daha i ostalih trikova, dovoljno je samo da s vremena na vrijeme izvučete neki i sigurno ćete zadržati njegovu pozornost.

55. Vodite ljubav. Prema istraživanjima Bowling Green sveučilišta to je za muškarce najromantičniji čin- ispred poklanjanja cvijeća, poljubaca, šetnje ili večere uz svijeće. Postoji jedna stvar koju gotovo ni jedan muškarac u tom istraživanju nije ni spomenuo? Reći/ čuti frazu „volim te“.

VARLJIVO SRCE

Ili, što to navodi dečke da odlutaju od vlastite kuće.

56. Studija koja je provedena u 37 zemalja sa različitom kulturom ustanovila je ono što vi već dugo znate- muškarci više varaju od žena. Ostaje vječita dilema, jer se oni žele oćeniti ženom koja nema baš mnogo seksualnog iskustva! Razlog? Njihov biološki imperativ je da podjele što više svoji gena, ali pri tome ne žele završiti s nekim koji je već ispunjen nečijim genima.

57. Sumnjate da vi niste jedina stanica koju servisira vaš dragi? Prema istraživanju, profil prosječnog preljubnika izgleda ovako:

* Odbija uopće razmišljati o ideji da živite zajedno, premda ste većinu vremena skupa.

* Obara vas s nogu svojm romantičnim ispadima.

* Kad objašnjava gdje je bio obasipa vas gomilom nepotrebnih detalja/ s kim i koliko dugo/ uporno se pridržavajući priče.

* Odmah po ulasku u kuću odjuri u kupaonicu, prije negao ga stignete poljubiti za dobrodošlicu (mora ukloniti dokaze)

* U posljednje vrijeme je razvio zadivljujuće, nove seksualne tehnike (jedino od ove točke i vi možete imati neke koristi).

58. Prema istraživanju Sveučilišta i Indiani, muškarci su skloniji „lutanju“ ako:

* Je u kući beba (a to nije on)

* Je netko drugi dobio unapređenje (misli: „ja sam gubitnik“)

* Ste VI dobili unapređenje (misli: „ja sam bezvrijedni gubitnik“)

* Je dobio nekakvu nagradu (misli da je sad jako cool i da ga svi vole i žele)

* Je počeo gubiti kosu- ili se počelo događati nešto što će ga podsjećati da počinje da postaje stariji, deblji, ružniji

* Se zaljubio (to je presladak način da vam on pokaže koliko se on brine o vama- toliko mnogo- da ga je to otjeralo u naručje druge žene!)

* Mu je ona jasno dala do znanja da ga želi

* Sumnja da ga varate.

 

 

100 stvari koje žena treba znati o muškarcima
<< 10/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

MOJI LINKOVI

Gibboni & Cubismo- Tempera
Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama
kao lice starca naboralo se more u daljinama

Ref.
Kao tempera kisa nebo oboji
takve je boje srce moje otkad me ne volis
tempera, kisa nebo oboji
takve je boje srce moje otkad me ne volis

Kada krenu zime i nakupe se alge na koritu
i na moje ime u zaboravu tvome duboku

Ref.

Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama
kao lice starca naboralo se more u daljinama

Ref.

Mali vic =)
Bracni par se vozi autoputem, lagano, 100 km/h.
Zena za volanom, a muz mirno promatra okolis i iznenada se okrene prema njoj i kaze:
"Ozenjen sam vec preko 20 godina, ali se zelim rastati od tebe, hocu razvod!".
Zena nista ne odgovori, samo nastavi mirno da vozi lagano povecajuci brzinu na 110.
Muz ce opet: "Ne zelim da pokusas da me odvratis!" i doda: "Ja sam u vezi s Tvojom najboljom prijateljicom!"
Zena je opet ostala mirna, ali se brzina povecala na 120 km/sat.
"Zelim zadrzati kola!" - kaze on. Brzina je polako narasla na 130 km/sat.
On nastavi: "Zelim i sve kartice i nas brod! I kucu, jel` jasno!".
Auto je lagano poceo da skrece prema masivnom betonskom mostu.
To ga je cinilo nervoznim, pa upita; "Ti nista ne zelis za sebe?".
"Ne, ja imam sve sto mi treba". Brzinomer je pokazivao 150.
"Oh, da?" - ironicno on primeti: "A, sta ti to imas?"
Pre nego se kazaljka popela na 160, ona se lagano okrene prema njemu i sa cudnim
osmehom na licu rece: "Airbag!".

I još jedan mali vic =)
Novovjenčani par bio je u braku tek dvije sedmice. Muž, iako jako zaljubljen, nije mogao dočekati da izađe van i zatulumari sa svojim prijateljima pa je rekao ženici:
- Draga, vraćam se odmah.
- Gdje ćeš dušo? - pitala je žena.
- Do birtije ljubavi. Idem na pivo.
Žena je rekla:
- Želiš pivo, ljubavi?

Otvorila je vrata frižidera i pokazala mu 25 različitih vrsta piva iz 12 raznih zemalja: Njemačke, Nizozemske, Engleske, Irske. Češke... Muž nije znao što da napravi, i jedino što mu je palo na pamet da kaže bilo je,
- Da, malena, ali u bircu...znaš...imaju ledene čaše...

Nije stigao ni završiti rečenicu kad ga je žena prekinula govoreći:
- Želiš ledenu čašu, najdraži?

Uzela je veliku kriglu iz zamrzivača, ledenu tako da se naježila čim ju je uzela u ruke. Muž, već pomalo blijed je rekao:
- Da, dušice, ali u kafiću imaju i one super grickalice...Neću dugo, odmah ću se vratiti. Obećavam. OK?
- Želiš grickalice, medeni? - Otvorila je ormarić i počela vaditi chips, kikiriki, kokice|..
- Ali, mila moja, u kafiću... znaš... psuju i govore ružne riječi.
- Želiš ružne riječi, kretenu? Popij svoje jebeno pivo u svojoj jebenoj ledenoj krigli i pojedi te jebene grickalice, ti si sada oženjen, i nigdje ne ideš! Jasno, šupčino!?

MOJI FAVORITI
-

Brojač posjeta
116137

Powered by Blogger.ba